Over ons

Liefde gaat door

de maag

Opgevoed in een stad waar lekker niet de norm is en waar de prijzen er niet om logen. Eten en drinken op budget is lastig geworden in de stad, laat staan voor een goede kwaliteit. Dat kon anders! 

Met Restaurant Daghap toveren wij iedere maandagavond met heerlijke gerechten en stunten wij met prijzen. Het restaurant in De Pijp waar je nog voor een tientje een fantatisch bord eten kunt krijgen. Uit eten is al lang niet meer zo leuk geweest. 

 

Dus als je maandagavond op de bank twijfelt om eten te bestellen, bel ons en schuif aan in het leukste restaurant van Amsterdam 

Maar hoe werkt

dat dan?

Iedere week kookt een andere Amsterdamse chefs haar of zijn favoriete gerecht. Aangeleerd door mama of gewoon een guilty pleasure. In ieder geval iets vanuit het hart, echt lekker eten. En dat voor maar een tientje. Vaak serveert de chef er dan ook nog een dessert bij wat helemaal aansluit op het hoofdgerecht, tegen een kleine meerprijs.

Wat kun je verwachten? Spetterende gado gado, geweldige taco's, heerlijke polenta of een vegetarische jerk chicken night. Alles kan, niets is te gek.

Heb jij zelf ook een guilty pleasure of een gerecht wat je al sinds jaar en dag maakt? Neem contact met ons op en wellicht koken we binnenkort eens samen!

De locatie

Iedere maandagavond krijgen wij de sleutel van het Huis van Iemand Anders om ons restaurant op te zetten. 

Het welbekende concept 'Huis van Iemand Anders' is een concept van het reclamebureau Tosti Creative. De bar waar alles kan en niets te gek is. Ieder weekend staat het vol met verjaardagen en draaien dj's de sterren van de hemel. Een plek waar wij zijn opgegroeid, ons tweede thuis. 

Gelukkig was ook Restaurant Daghap een concept wat perfect aansluit bij 'Het Huis'. Laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk, a-elitair. Een plek waar iedereen welkom is, wat je ook denkt of doet!

Neem zeker buiten de maandagavond ook eens een kijkje in de bar en laat je verrassen.

Neem contact met ons op!

Van Woustraat 2Hs, 1073LL, Amsterdam

06-43196773

Geopend op

Maandag van 18.00 uur tot 22.00 uur